28 oktober, 2016

Välkommen till en dynamisk kommun med småstadskänsla som ligger en kvart söder om Stockholm City. Tyresö är en relativt stor kommun med höga ambitioner för framtiden. Den vackra naturen och närheten till hav och insjöar uppskattas av de som vistas i Tyresö. Några av de restauranger som finns i Tyresö kommun erbjuder julbord och vi har valt att ta fram de främsta inom kommunen.

Tyresö Slott har en lång historia bakom sig med jord- och skogsbruk, hantverk och industri. Under juletider dukar Tyresö Slott upp sitt traditionella julbord i Musiksalen. Ert bord ligger sedan en trappa upp i Lagergrens matsal högst upp i vänstra flygeln. Julbordets fokus ligger på närodlade och ekologiska råvaror av högsta kvalitet och kostar 495-595 kr per person beroende på vilken sittning och dag ni önskar att komma. De erbjuder även ett stort vegetariskt utbud för dem som inte äter kött eller fisk.

Kumla Herrgård ligger vackert belägen vid Drevviken mitt emellan Tyresö och Haninge. Inbäddad i lummig grönska finner du detta smultronställe där du välkomnas med hemgjord glögg följt av ett traditionellt hemlagat julbord för 475-615 kr.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.