18 september, 2017

I år har vi valt att gå ett steg längre genom att ta fullt ansvar för alla julbordsbokningar på Mother som är centralt belägen på Mäster Samuelsgatan 19, endast ett kvarter från NK.

Att ha fullt ansvar för bokningen av julbord innebär att alla förfrågningar som kommer in går direkt till oss. Det är även våra kontaktuppgifter som står på Mothers hemsida vad gäller julbord, detta för att kunden ska komma rätt direkt och slippa bli hänvisade vidare.

Här kommer de under julen servera ett traditionellt julbord signerat Melker Andersson, Jonas Svensson och Danyel Couet där du får du smaka på klassiska favoriter mixat med nya fräscha julsmaker. Exempel på nya rätter som ni får smaka på under kvällen är alg & grön chilisill, soja & sesamsinlagd aubergin med äppelrökt pepparmakrill, fänkålscrudité och pecanrökt oxe.

Restaurang Mother står för välbalanserad kost och goda smakupplevelser. Därför lagar de god mat utifrån ett hållbarhetsperspektiv, med stor respekt för moder jord. De serverar inget vitt raffinerat socker, ingen laktos och inget gluten. Maten är tillagad med omtanke och sammansatt så att den tilltalar så väl smaksinnet som kroppens behov. Hos Mother ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade vilket vi anser ligger helt rätt i tiden då många strävar efter att tillägga mer gröna alternativ i sin vanliga kost.

Bakom julbordet står alltså tre fantastiska kockar. Melker Andersson som är en av Sveriges mest kända kockar har bland annat deltagit i Kockarnas Kamp, utnämnts till Kockarnas Kock tre gånger samt tagit silver i Kock VM. Utöver detta driver han ett flertal framgångsrika krogar runt om i Stockholm. Bland annat då Mother som även drivs av krögaren och kokboksförfattaren, Danyel Couet. Även Danyel har varit deltagare i Kockarnas kamp år 2014.

Jonas Svensson som även han står bakom årets julbord på Mother är den stjärnkock som gått i skola hos både Melker Andersson och Danyel Couet då Jonas under de senaste åren varit köksmästare på Miss Voon i Stockholm. I år är det även dags för Jonas Svensson att delta i det populära matlagningsprogrammet Kockarnas Kamp på TV4 där åtta av Sveriges vassaste kockar tävlar om den ärofyllda pokalen.

Läs gärna mer om julbordet på Mother och passa på att boka redan nu medan ni sitter framför tv:n och hejar på Jonas Svensson i Kockarnas Kamp!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.