31 mars, 2015

Vi välkomnar Jennie Welander till Memento Event och Julbordsmäklarna som kommer att ha sin praktik hos oss under våren. Jennie studerar annars sitt första år på Affärshögskolan inriktning Konceptsäljare.

Här nedan kommer Jennie själv att få berätta mer om sig själv och om varför hon är här.

Vem är du och vad gör du när du inte är med oss?
Innan jag började praktisera hos er, spenderade jag mina dagar på Affärshögskolan i Liljeholmen där jag läser till Konceptsäljare. Inriktningen är försäljning, marknadsföring, projektledning samt ekonomi vilket gör utbildningen oerhört bred. Eftersom det är en yrkeshögskola har jag under min 2-åriga utbildning möjligheten att praktisera två gånger. Min lediga tid spenderar jag gärna med min familj och vänner, tränar eller njuter av god mat.

Vad lockade dig till oss?
Efter att ha letat runt efter olika praktikplatser på eventföretag genom Internet så fastnade jag till slut för Memento. Jag gillade ert koncept med paketerade event och jag gillade även att man snabbt märkte att ni hela tiden är ute efter att utvecklas. När jag hade besökt er och fått en uppfattning om vad för arbetsuppgifter som var aktuella för mig kändes det rätt direkt. Ni gav ett seriöst intryck och det kändes som att ni hade full koll på vad min praktikperiod skulle innehålla. Det kändes även som att jag skulle kunna bidra med någonting positivt, vilket var viktigt för mig. Jag är otroligt glad över att jag får chansen att utföra min praktik här.

Vad har du för förväntningar på din praktik?
Främst ser jag fram emot att efter några månader av lärande vid skolbänken faktiskt få se hur allt går till praktiskt. Det finns en stor längtan till att få testa mina kunskaper jag lärt mig hittills, jag tror verkligen på lärande i arbete.

Drömjobb i framtiden?
Jag gillar att skriva, planera samt organisera. Därför tror jag att jag skulle göra ett bra jobb om jag fick chansen att arbeta med projektledning och event i framtiden då jag får ta nytta av mitt stora intresse.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.