9 juni, 2016

I Stockholms inre skärgård hittar ni Värmdö som är fantastiskt vackert både vintertid och sommartid. Det är enkelt att ta sig ut till Värmdö med bil från Stockholm city men det finns även möjlighet att ta sig ut med båt och gå i land nära någon av Värmdös restauranger intill havet. Väljer du att äta ditt julbord på Värmdö erbjuder de flesta ställen även konferens- och övernattningsmöjligheter.

Djurönäset erbjuder ett traditionellt julbord med show för 695-895 kr med hemlagade delikatesser från skärgården. Till julbordet väljer de ekologiska råvaror från närområdet. Djurönäset kombinerar sitt julbord med en julshow med Erik Linder från Talang samt Evelina Olsén som gjort många stora turnéer, tv- och radiojobb och körat flera år i Melodifestivalen. Under showen blandar de vackra julklassiker med ösiga hits. På Djurönäset kan du även kombinera ditt julbord med konferens, aktiviteter och övernattning i vinterskärgården med närheten till havet. Ni kan även boka endast julbordet för 495 kr per person.

Är ni ute efter något helt nytt så är Artipelags julbordsföreställning ”Alla kan äta julbord” ett bra alternativ. Tillsammans leder Lotta Lundgren och Erik Haag er igenom ett högklassisk och välsmakande julbord där ni får uppleva svensk historia och måltidskultur. Artipelags föreställning och julbord kostar mellan 995-1350 kr beroende på vilka platser ni väljer.

Siggesta Gård serverar ett klassiskt svenskt julbord för 485kr med råvaror av högsta kvalité. Här hittar ni alla klassiker som köttbullar, prinskorv, julskinka följt av en massa julgodis på ett eget bord. Siggesta gård erbjuder även konferens med ett antal aktivitets- och underhållningsupplägg som ni kan kombinera ert julbord med.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.