9 november, 2016

Vasastan ligger centralt och lättillgängligt mitt i Stockholm. Astrid Lindgren som är en av Vasastans stora profiler bodde i stadsdelen i över 70 år och har även skrivit flera böcker som utspelar sig i området. Här hittar du ett flertal restauranger som i december serverar såväl alternativa och utländska julbord som traditionella svenska julbord. För större grupper finns det även ett par bra festvåningar. Du kan med fördel kombinera ditt julbordsbesök med skridskor i den populära Vasaparken.

7A Odenplan erbjuder en privat middagslokal med nära 6 meter i takhöjd beläget centralt vid Odenplan. Här kan ni börja kvällen med en varm fördrink på takterrassen som är utrustad med ljuslyktor och infravärmare så att ni håller er varma. Här har ni en fin utsikt över Vasastans taknockar. Därefter avnjuterett traditionellt julbord för 812 kr per person. På 7A Odenplan kan ryms det för mingel, dans och underhållning efter middagen om det önskas.

Önskar ni ett julbord inspirerat av Italien är Buco Nero ett bra alternativ. I den prisbelönta inredningen serveras ett julbord med klassiska rätter från Italien i en kombination med klassiker från det svenska julbordet för 595-695 kr beroende på vilken sittning ni väljer.

Under december erbjuder Aveqia en härlig vintermeny som är inspirerat av julens alla smaker. Ni slipper köa och trängas kring ett julbord, ni får istället själva tillsammans med professionella kockar laga fyra utsökta julrätter ihop. Dessa får ni sedan avnjuta tillsammans med utvalda viner som presenteras av en sommelier. Denna matlagningsaktivitet är perfekt för er som vill umgås och skratta i en ny avslappnad miljö tillsammans med kollegorna.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.