20 oktober, 2016

Veckan julbordstips går välförtjänt till Fångarna på Kastellet och julbord. Fångarna på Kastellet är en fantastiskt rolig aktivitet som går hem hos de flesta och är en favorit hos oss året runt. 

Aktiviteten som utförs på Vaxholms Kastell är baserad på tv4´s populära serie ”Fångarna på fortet” och exempel på stationer är Bollhavet, Reaktionsväggen, Helan går, Mänskliga labyrinten, Stegarna, Krukorna och Hala väggen. Aktiviteten tar ungefär 1,5 timme och efter att vinnarna korats och ni bytt om går ni vidare till restaurangen där det serveras ett generöst och omtalat julbord. Detta julbord fick fina betyg av våra kunder föregående år så ni kommer inte bli besvikna.

På julbordet dukas det upp mängder av hemlagad julmat såsom gravade laxar, fisk- och skaldjurpaté, rullsylta, tjälknöl av älg, viltköttbullar, inlagda saffranspäron och mycket mer. De själva rekommenderar alla olika sillsorter och julgodiset som de lagt ner extra krut på.

Läs gärna mer och boka fångarna på Kastellet och julbord.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.