24 november, 2016

Denna veckas julbordstips blir Game Show med julbord. Detta är en av våra mest bokade aktiviteter som de flesta kan vara med och delta på. 

Under kvällen kommer en programledare utmana er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo, precis som på tv. Här kombinerar ni samarbete, tävlingsnerver samt avkoppling i deras bar innan showen samt i pauserna. Denna aktivitet lovar mycket skratt och att man får alla personer delaktiga då man kan komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet.

Denna aktivitet går självklart att utföra under hela året men många väljer att kombinera den med julbord. Eftersom studion ligger i Gamla Stan finns det en hel del härliga traditionella julbord i närheten. Vi har valt att kombinera denna aktivitet med julbord på Mister French eller Movitz.

Mister French som ni hittar på Skeppsbrokajen serverar ett traditionellt julbord som ni avnjuter med utsikt över vattnet.

Movitz är en klassisk krog med den genuina Gamla Stan-atmosfären. Restaurangen som ligger i ett valv från 1600-talet dukar upp ett klassiskt julbord med skaldjursbuffé.

Läs gärna mer och boka Game Show med julbord.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.