14 september, 2016

Restaurang Hjerta som är belägen invid vattnet på Skeppsholmen serverar under julen ett julbord som det ryker om!

Här står stjärnkocken Malin Söderström för maten, Malin var den första kvinnan som blev medlem Svenska kocklandslaget. Förutom detta har hon även skrivit en hel den uppskattade kokböcker samt inspirerat tusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon.

Restaurangen som är en gammal torpedverkstad har även en härlig utomhusbar med utsikt över Djurgårdens julbelysning där ni med fördel kan avnjuta ett glas värmande cider innan ni går vidare in i restaurangen där julbordet väntar på er.

Väl inne i värmen serveras maten omväxlande vid bordet som gemensam plockmat och som traditionell julbordsbuffé, allt för att skapa en lugn stämning i den intima lokalen och låta gästerna njuta av maten. På buffén finns alla julens klassiker men självklart även Hjertas signum, rätter tillagade i den egna röken.

Julbordet går från ett smakprov av dopp i grytan, över sill och strömming, kallskuret, småvarmt, lutfisk och avslutas med ett dignande gottebord med kaffe.

Genom dessa filmer får ni även mer inblick i tanken bakom julbordet på Restaurang Hjerta.

 


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.