17 november, 2016

Denna veckas julbordstips är isskulptering, en stämningsfull aktivitet som utförs utomhus, med fördel precis utanför restaurangen där ni senare ska äta årets julbord. 

Aktiviteten är utformad så att fem personer skulpterar gemensamt på ett isblock, under handledning av en mycket erfaren iskonstnär. Iskonstnären ger er sina bästa tips för att ni ska kunna forma isen som ni vill. Självklart finns det möjlighet att själva välja tema på vad som ska skapas innan ni börjar så att grupperna har en klar inriktning. Därefter ska ni tillsammans komma överens om vad ni vill skapa!

Efter aktiviteten går ni vidare in i värmen och avnjuter ett dignande julbord på utvald restaurang. De vi rekommenderar för denna aktivitet är Bockholmen Hav och restaurang, Djurgårdsbrunn alternativt Restaurang Hjerta. Alla dessa restauranger serverar ett svenskt traditionellt julbord och de har även en mysig omgivning som är passande för utomhusaktivitet.

Läs gärna mer och boka isskulptering med julbord.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.