3 november, 2016

Denna veckas julbordstips är ölprovning och julbord på Fjäderholmarnas Rökeri som var en oerhört populär aktivitet förra året.

Upplevelsen börjar redan på båten ut till Fjäderholmarna, en 25 minuters båtfärd från Nybrokajen där ni får se Stockholms skärgård i vinterskrud passera utanför fönstren.

Har du någonsin funderat på hur man brygger ett gott öl? Vad är egentligen skillnaden mellan en lager och en ale? Var i processen uppstår bitterheten och aromen? Detta och mycket, mycket mer kommer ni få reda på under besöket på Fjäderholmarnas bryggeri. Efter ungefär en timme har ni fått prova 3 olika ölsorter och samlat på er mycket intressant information, därefter går ni vidare till Fjäderholmarnas rökeri där ett dignande julbord med influenser sitt egna rökeri väntar på er. Efter julbordet går det bra att stanna kvar om mingla i baren innan man tar båten tillbaka till Nybroviken igen.

Läs gärna mer och boka ölprovning och julbord på Fjäderholmarnas Rökeri.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.