23 augusti, 2018

Nu kan vi äntligen stolt presentera East som vår nya samarbetspartner. Denna asiatiska restaurang serverar under julen sin oerhört populära julbuffé. 

East serverar ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan i Stockholm. Detta är alltså ett perfekt alternativ för er som vill slippa det svenska traditionella julbordet för att testa något nytt. Under kvällen bjuds det på en rundresa i de olika asiatiska köken där ni får smaka på härligheter som modern sushi, dim sum, heta soppor och grillat. Valmöjligheterna är många även för både vegetarianer och allergiker. Det finns nämligen mängder med laktosfria och glutenfria rätter uppdukade. Julbordet rundas sedan av vid dessertbordet där ni får smaka på allt ifrån churros till chokladfondant och kokossorbet.

På East kombinerar de modern asiatisk mat med en skandinavisk-japansk miljö. Denna populära julbuffé bokas upp snabbt så passa på att säkra dina platser och njut av East goda mat och trevliga atmosfär.

Läs mer och boka ert asiatiska julbord på East.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.