26 mars, 2015

Vi har nu haft ett givande möte med Magnus Ericsson, Restaurangchef på Edsbacka Wärdshus om ett kommande samarbete. Efter ett möte med två mycket nöjda parter så satte vi nu ett samarbete för 2015.

Magnus Ericsson säger själv att Edsbacka är ett väldigt starkt varumärke och har varit under lång tid innan han tog över. Edsbacka krog som restaurangen tidigare hette, var länge känd som den första restaurangen i Sverige som fick två stjärnor i Guide Michelin. Hans uppgift har varit att motsvara förväntningarna som folk fortfarande har kvar. Vi ser Edsbacka som väldigt tillgängligt och det är även det som Magnus gärna vill förmedla. Alla ska kunna komma hit o äta vällagad god mat och dricka gott vin till. Folk ska ha möjlighet till en trevlig och mysig stund och gå ifrån restaurangen med ett leende. På Edsbacka Wärdshus dukar Magnus upp ett härligt mycket prisvärt traditionellt julbord för upp till 180 sittande middagsgäster med många hemlagade delikatesser.

Under juletider skapas här en extra varm atmosfär med hjälp av detta underbara 1700-talshus, vällagad mat och de bevarade källarvalven. Edsbacka Wärdshus passar utmärkt för de lokala företagen i Sollentuna givetvis, men vi kan även ordna med buss och båttransport då Wärdshuset ligger precis intill vattnet i Edsviken.

Läs gärna mer och boka årets julbord på Edsbacka Wärdshus.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.