23 mars, 2016

Förra veckan hade vi ett givande möte med en ny samarbetspartner inför julbordsäsongen. Vi vill glatt presentera Ekensdal som är beläget vid Skurubron i Nacka.

Närmre vattnet än Ekensdal kan du inte komma, ibland når vågornas stänk ända fram till det gulputsade sekelskifteshuset. För att få den bästa upplevelsen rekommenderar vi den långsamma sjövägen som tar en halvtimme från Nybrokajen. Menyn är framtagen och lagas av ägaren Mathias Herlev Hansson som tidigare varit med i Svenska Kocklandslaget.

Under juletider serverar de ett klassiskt julbord alternativt en 3 eller 5 rätters julmiddag till ett välanpassat dryckespaket. Ekensdal erbjuder även matlagningsaktiviteten Masterchef. Masterchef är en kombination av en matlagningskurs och lagtävling där utmaningen består av att skapa en 4 rätters middag med inspiration av julen. Väljer ni att avnjuta ert julbord alternativt julmiddag på Ekensdal kommer ni att vara för er själva under hela kvällen.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.