4 oktober, 2017

Nu kan vi välkomna Elite Palace Hotel som vår nya samarbetspartner. Hotellet med tillhörande restaurang är beläget på Sankt Eriksgatan 15 i Vasastan. 

Elite Palace Hotel dukar under julen upp ett svenskt traditionellt julbord med en modern twist. Julbordet dukas upp i restaurangen Taabla där julen står i fokus, ett stämningsfullt julbord i närheten av citykärnans höga puls! Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i pittoreska Vasastan med närhet till bussar och tunnelbana. 

Efter julbordet finns det möjlighet att gå ner till gastropuben The Bishops Arms och runda av kvällen med en mustig öl från deras breda sortiment. Puben ligger i samma lokaler som hotellet. 

Vill ni äta julbord en lördag så erbjuds en julshow där kvällen inleds med ett glöggmingel med lite jazzigare låtar och svenska klassiker. Därefter pågår showen under julbordet för att sedan avslutas med en schlagershow innan en Dj tar över. 

Läs gärna mer och boka julbord på Elite Palace Hotel hos oss!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.