30 mars, 2015

Idag har vi träffat Sara Shalabi som är Eventchef på Eriksbergs festvåning om ett samarbete och vi kom även fram till något som båda blev nöjda med, därför har vi nu satt upp ett samarbete för 2015. Något som vi verkligen ser fram emot!

Eriksbergs festvåning är belägen endast fem minuter från Stureplan. Här har den funnits i över 20 år och har lång erfarenhet av olika arrangemang och fester. Festvåningen är inredd i två plan och det finns möjlighet att duka upp middagar för upp till 95 sittande middagsgäster i deras vackra matsal och sedan fortsätta festen med dans antingen på källarplan eller en våning upp. Något som gör detta samarbete extra roligt är att Eriksbergs festvåning tidigare år inte har gått ut speciellt brett till allmänheten och därmed blir denna festvåning en nyhet för många företag som vill ha sitt arrangemang i innerstan. Tack vare Sara Shalabi och vår personliga kontakt hoppas vi nu på ett väldigt givande samarbete detta år. De kommer att servera ett prisvärt traditionellt julbord i sin lokal med ombonad karaktär och hemkänsla som ger festen den perfekta inramningen.

Läs gärna mer och boka årets julbord på Eriksbergs festvåning.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.