25 september, 2017

Vi kan nu presentera Hallwylska på Hamngatan 4 som vår nya samarbetspartner! 

När du kliver in på Hallwylska museet är det som att förflytta sig 100 år tillbaka i tiden. Palatset visar upp en komplett högborgerlig miljö, från alla möjliga vinklar och perspektiv. Saker som kvastar, borstar, kastruller samt konstverk finns bevarat från den tiden då Hallwylska var ett privat hem (1898-1921).

Sedan 2015 har det bedrivits restaurangverksamhet på innergården som under hösten kommer att genomgå en förvandling från innergård till inglasad vinterträdgård. Det är även här det för första gången kommer att erbjudas julbord.

Det traditionella julbordet som serveras står kökschefen Jonas Lundgren för och han kommer bjuda på hemlagade delikatesser och makarna von Hallwyls favoriter. De satsar även på att erbjuda ett bra vegetarisk utbud då detta efterfrågas allt oftare. 

Jonas Lundgren är silvermedaljör i kock-VM Bocuse d’Or, har drivit ett antal framgångsrika krogar, jobbat på flera topprestauranger samt inspirerat tusentals tittare med sin mat i TV4:s Nyhetsmorgon.

Det finns även möjlighet att boka Hallwylska som festlokal om ni är en grupp över 80 personer. Hör gärna av er om detta skulle vara av intresse.

Läs gärna mer och boka julbord på Hallwylska här!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.