3 november, 2017

Vi välkomnar Haymarket by Scandic som vår nya samarbetspartner! Hotellet erbjuder en hel drös med pampiga lokaler som passar perfekt för företagets julfest!

Med sitt oslagbara läge mitt i centrala Stockholm och den flexibla eventvåningen med plats för upp till 200 sittande gäster kommer Haymarket hjälpa er att förverkliga era drömmars event. The Cinema har 24 sköna biofåtöljer i mörkröd sammet och är perfekt för den intima filmpremiären. Sviten ”Grand Terrace Suite” har en privat takterrass och bar för dig som vill bjuda på det lilla extra. Utöver det finns 6 mötesrum i varierande storlek. För större middagar kan de ta emot upp till 200 personer i varierande möblering.

En julfest i någon av Haymarkets fantastiska lokaler börjar förslagsvis med ett glas välkomstglögg och mingel innan det är dags att sätta sig till bords. Efter julbordet rundas kvällen av med dans och mingel om så önskar. Som sagt är möjligheterna oändliga!

Läs gärna mer och boka er julfest på Haymarket by Scandic.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.