30 augusti, 2017

Vi kan nu presentera vår nya samarbetspartner Jernkontoret. En festlokal som är belägen intill körsbärsträden i Kungsträdgården. 

Denna vackra  och romantiska lokal som passar perfekt företagsfesten är uppdelad i 4 olika rum där man kan välja att hyra hela lokalen alternativt bara ett av rummen. Det största rummet i lokalen har plats för upp till 100 sittande matgäster. Väljer ni att hyra hela lokalen har ni stora möjligheter att bygga flera miljöer för exempelvis fördrink och dansgolv. 

Många vill boka festlokal med egen dryck när de väljer lokal inför ett företagsarrangemang. Denna lokal tillåter er att göra precis det, men det finns även möjlighet att beställa dryck via restaurangen.

All mat levereras via Elwing & Co. Catering som erbjuder ett flertal härliga julmenyer. Elwing & Co. är ett familjeföretag som präglas av stabilitet och förtroende. Maten lagas alltid med kärlek och respekt för råvaror. Ekologiska alternativ tillhandahålls för en hållbar framtid för oss.

Boka er julfest på Jernkontoret!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.