30 maj, 2017

Vi kan nu stolt presentera vår nya samarbetspartner MagicXmas. En dinnershow där allt du hittills trott på vänds uppochner och vi ser verkligen fram emot många års samarbete med MagicXmas. 

Under kvällen får ni beskåda magiker i världsklass som trollbinder er och tänjer på gränserna till vad som är möjligt – eller omöjligt. En spektakulär föreställning i magisk Las Vegas-stil där allt kan hända.

En dinnershow passar dig som vill ta med dina kollegor och vänner på en helkväll fylld med spektakulär magi, trerättersmiddag och efterfest under ett och samma tak.

Kvällen börjar med en välkomstdrink medan fingerfärdiga close-up-magiker minglar i lokalen, mystiska spågummor spår er framtid eller varför inte låta Elvis viga er för en kväll i deras wedding chapel?

Därefter sätter ni er till bords för att avnjuta en härlig middag tillsammans med kollegorna. På tallriken blandas amerikanska influenser med svenska smaker i en utsökt kombination. Lagom till efterrätten drar Nordens största magishow igång och scenen intas av häpnadsväckande illusionister, förbluffande tankeläsare tillsammans med klassisk magi med en twist.

Efter showen börjar discobollarna snurra och musiken drar igång. DJ och storband levererar klassiska och moderna hits och ingen behöver gå hem före midnatt.

Läs gärna mer och boka MagicXmas redan nu!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.