19 oktober, 2015

Efter ett givande möte med Carola kan vi nu presentera ett samarbete med ännu en av hennes restauranger, Matmekka, där de fokuserar på rena råvaror och närodlade produkter i en skön krock mellan svenska traditioner och all världens mat.

Carola som är Matmekkas krögare står för det ekologiska köket. Hon leder bl.a. TV-programmet Ekoköket där hon tipsar om hur man börjar laga ekologiskt och hon har även gett ut kokböckerna ”Carolas Ekokök” och ”Carolas Ekosöta”.

Eftersom att Restaurang Matmekka är belägen inne på Etnografiska museet finns det även möjlighet att kombinera julbordet med visning av någon av museets vackra utställningar.

Vi tycker att denna annorlunda kombination mellan de svenska traditionerna och all världens mat verkar väldigt inbjudande, vi ser fram emot årets julbord!

Läs gärna mer och boka årets julbord på Restaurang Matmekka!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.