15 september, 2015

Nu kan vi åter igen hälsa en ny samarbetspartner välkommen till oss som är belägen på vattnet, denna gång är det M/S Birger Jarl. Ånedin Restaurang och Hostel är beläget på M/S Birger Jarl vilket gör att det även finns möjlighet till sovplats.

Anrika M/S Birger Jarl erbjuder såklart en fantastik utsikt över Djurgården som du kan avnjuta tillsammans med deras traditionella julbuffé. På buffén hittar du allt som tänkas finnas med på ett svenskt julbord, du kommer inte gå härifrån hungrig. Något som vi tyckte var extra speciellt med denna båt var att när man ätit klart får gå vidare upp till båtens skybar. Väl uppe har de då dukat upp efterrätt och kaffe i en ny miljö, där man om möjligt ser ut ännu längre över havet.

Har man tur så lyckas man träffa rätt dag då de tar ut båten på en 3-timmars kryssning, turen går då förbi Fjäderholmarna och Lidingö ända ut till Torsbyfjärden innan skutan vänder tillbaka.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.