19 maj, 2016

Vi kan nu äntligen presentera anrika Nalen som vår nya samarbetspartner! 

Nalen är en fantastisk unik lokal som sedan 30-talet varit en populär mötesplats i musikens tecken. Sedan dess har lokalerna renoverats varsamt för att behålla sin charm men samtidigt vara anpassad för allt ifrån moderna konserter och fester till konferenser.

Den stora salen på Nalen är en festvåning som passar för sällskap mellan 150-300 personer. Inredningen i Stora salen är mycket unik med anrika guldpelare samt gamla reklamskyltar som pryder väggarna. Stacken som är en gammal boxningslokal är Nalens mest populära lokal och rymmer upp till 100 sittande gäster.

Dessa festlokaler är väldigt populära och bokas ofta långt innan evenemanget, så passa på att boka din julfest redan idag! Läs gärna mer om Nalen och de två lokalerna de erbjuder, Stora salen för de större sällskapet samt Stacken för det lite mindre.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.