13 september, 2017

Vi kan nu presentera vår nya samarbetspartner Närlingslivets hus som erbjuder ett flertal festlokaler i varierande storlek. 

Med sitt fantastiska läge mitt i city, ett stenkast från Östermalmstorg och tunnelbanan, är detta perfekta lokaler för er företagsfest. De goda kommunikationerna från Centralen och Arlanda express, gör att ni enkelt kan ta er hit.

Förstklassig service och en jultallrik alternativt julbordsbuffé lagad av kockarna på Näringslivets hus. Kockarna lagar all mat från grunden som sedan serveras i någon av matsalarna. På Näringslivets hus sitter ni alltid för er själva i någon av deras salar där ni även kan avsluta kvällen med DJ och dans.

Huset där matsalen Stallet 1 ligger byggdes 1885 som ett stall. En i dåtiden mycket modern inrättning med både vattenledningar, gasbelysning och hissanordning. De gamla ytskikten har bevarats som en del av kulturhistorien.

I matsalen Rydberg får det plats upp till 180 sittande matgäster. Till drinken kan ni mingla i ”vardagsrummet” som ligger i anslutning till matsalen.

Boka er julfest i någon av Närlingslivets hus lokaler: Rydberg, Stallet 1 eller Lindström.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.