7 april, 2015

Idag har vi träffat Emelie Alm, Event Manager på Operakällaren och har nu tillsammans satt ett samarbete för 2015. Vi ser verkligen fram emot att utveckla ett nära samarbete med det anrika etablissemanget och har höga förväntningar på det kommande året.

Operakällaren som även kallas möjligheternas hus skapas en unik miljö med fyra restauranger, festvåningar, cocktailbar och vinkällare.

De kommer i år att presentera ett stort traditionellt julbord signerat Stefano Catenacci på Operaterrassen. Här erbjuds delikatesser av allra högsta klass och hemlagade traditionella läckerheter, tillsammans med skaldjursinfluenser. Njut av ett exklusivt julbord i en välbevarad miljö.

Café Opera som är en av Sveriges mest omtalade nattklubbar drar till sig människor i alla åldrar. Även här står kocken Stefano Catenacci för maten, vilket innebär det svenska traditionella julbordet som dukas upp håller allra högsta nivå.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.