7 april, 2015

Idag har vi träffat Emelie Alm, Event Manager på Operakällaren och har nu tillsammans satt ett samarbete för 2015. Vi ser verkligen fram emot att utveckla ett nära samarbete med det anrika etablissemanget och har höga förväntningar på det kommande året.

På Operakällaren som även kallas möjligheternas hus skapas en unik miljö med fyra restauranger, festvåningar, cocktailbar och vinkällare.

De kommer i år att presentera ett stort traditionellt julbord signerat Stefano Catenacci på Operaterrassen. Här erbjuds delikatesser av allra högsta klass och hemlagade traditionella läckerheter, tillsammans med skaldjursinfluenser. Njut av ett exklusivt julbord i en välbevarad miljö.

Dirty Christmas som hade sin succédebut förra året kommer denna jul även att husera på Café Operas torsdagar under fyra kvällar. Evenemanget kommer att ha en kapacitet på 250 sittande gäster som kommer att bjudas på en annorlunda 3-rätters julmiddag med underhållning samt efterfest under ett och samma tak. Festatmosfären kommer vara påtaglig redan från början av kvällen med fokus på annorlunda underhållning med allt ifrån saxofonister, artistiska dansare till vokalister. Stämningen kommer progressivt att trappas upp under kvällen när middagen sakta övergår till fest.

Läs mer och boka Dirty Christmas på Cafe Opera här!
Läs mer och boka ditt nästa julbord på Operaterassen här!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.