10 september, 2015

Vi kan ni stolt presentera att vi har satt ett samarbete med Pane Fresco, Paolo Robertos första egna restaurang som är belägen på Åhléns City Stockholm.

Huvudrätten i Napoli – och på Pane Fresco – är pizzan. För att baka äkta napolitansk pizza måste tillagningen ske enligt vissa krav från EU. Många av råvarorna och produkterna på Pane Fresco kommer därför från familjen Robertos hemvist i södra Italien vilket känns extra intressant och unikt!

Restaurang Pane Fresco kommer att duka upp ett härligt och färgstarkt italienskt julbord under december, så är du intresserad av ett annorlunda julbord i år är detta ett perfekt alternativ. Pane Frescos matkoncept bygger på det italienska kökets enkelhet där råvaran är i fokus. Med utvalda råvaror direkt från den italienska landsbygden lyfts fantastiska smaker fram och tillagas på samma sätt som de gjort i generationer. För att ytterligare närma oss sann italiensk kokkonst är större delen av restaurangens personal rekryterade från Italien. Allt känns genuint!

Låter detta intressant kan du gärna läsa mer om julbordet på Pane Fresco.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.