2 oktober, 2018

Efter ett möte med Stallmästaregården kan vi ge det glädjande beskedet att vi tillsammans har satt ett efterlängtat samarbete för 2018.

Vi har velat inleda detta samarbete med Stallmästaregården länge just för att det är ett av Stockholms bästa julbord. Vi är stolta och förväntansfulla över att se vad vi tillsammans kan åstadkomma under detta år.

Väl på plats på Stallmästaregården får ni uppleva ett klassiskt julbord med rökta specialiteter i deras anrika och eleganta lokaler. Utöver de traditionella smakerna serveras dessutom många spännande vegetariska alternativ. På Stallmästaregården används bara de bästa råvarorna och de lagar all mat från grunden.

Att det är nära till Stockholms city samtidigt som det är avskilt med naturen och vattnet precis intill skapar en klassisk och unik miljö att vistas i.

Här kan ni läsa mer om Stallmästaregården och boka ert nästa julbord.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.