11 oktober, 2017

Vi kan nu presentera vår nya samarbetspartner Storstugan Hellas som är belägen mitt i Nackareservatet, endast 10 min från Slussen.

Det vackra timmerhuset från sekelskiftet som är omgivet av skog och sjö har nyligen genomgått en rejäl ansiktslyftning. Den genuina och rustika själen är fint bevarad med material i natursten, trä och skinn.

Storstugan Hellas erbjuder ett urval med både julklassiker och gröna nyheter. Allt lagat från grunden med stor omsorg, fina råvaror och många spännande vegetariska alternativ. Här får ni smaka på bland annat silfavoriter, flera sorters lax, röror, sallader och pajer föjlt av en härlig bräda med lufttorkat, kallskuret och paté. Därefter blir det varma rätter med bland annat långbakad fläsksida, rökt rotselleri med getost, hemgjord korv och eldad pumpa med grönmögelost. Kvällen avslutas sedan med småländska finostar och mängder med söta desserter från deras egna konditori som ni inte vill missa!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.