9 oktober, 2015

Efter ett givande möte med Strömma Kanalbolaget kom vi överens om att en samarbete inför julen skulle vara givande för oss båda!

Vi är väldigt glada att äntligen få ta del av denna härliga svenska skärgårdstradition. Genom detta samarbete kommer våra kunder nu få uppleva Stockholms skärgård i vinterskrud ombord på de anrika sekelskiftesfartygen. I dagsläget finns nu 8 av deras fartyg uppe på vår hemsida, ni har alltså stor valmöjlighet till att välja den som passar bäst för just er!

Julbordet skiljer sig lite från båt till båt då de blandar de traditionella rätterna med krögarnas egna favoriter. Den som t.ex. vill du kombinera traditionella rätter med mer moderna rätter bör välja S/S Stockholm, föredrar du vilt och grönt bör du välja M/S Gustafsberg VII men om du däremot vill ha det klassiskt väljer du M/S Östanå eller M/S Waxholm III.

Andra båtar som finns att boka är M/S Enköping som erbjuder en lunchsittning, nyrustade M/S Prins Carl Philip  som har moderna inslag på sitt julbord och sedan har vi de fartyg som används för festvåningsarrangemang, M/S Angantyr samt M/S Gustaf III.

Tycker du att Strömma låter som något för dig? Klicka dig vidare på respektive båt så kan du läsa mer och boka!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.