1 november, 2017

Vi kan nu välkomna The Winery Hotel som vår nya samarbetspartner. The Winery Hotel som är beläget i Solna är Sveriges första urban winery hotel.

Med en egen vinproduktion på hotellet och den egna vingården Terreno i Toscana skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. För att skapa rätt atmosfär ska hela miljön andas att här är det vinet som är grunden, så även under julen.

Vinbordet är deras egen version av julbordet! För andra året i rad presenteras Vinbordet, ett nytt och spännande koncept där de utifrån några av deras favoritviner från vinkällaren har skapat rätter som ger en komplett upplevelse av vin och mat i kombination. Istället för traditionella julrätter har köksmästaren Andreas skapat rätter efter de utvalda vinerna och inspirerats av hav, land och skog.

Rätterna serveras i mitten av restaurangen och vinerna serveras vid bordet av deras kunniga sommelierer. Detta blir en smakupplevelse med vinet i centrum!

Boka ert vinbord på The Winery Hotel idag!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.