1 april, 2015

Idag har vi träffat Miia Lee, försäljningschef på Villa Godthem. Under mötet uppkom många intressanta diskussioner. Därför kan vi idag efter att ha satt ett samarbete för 2015 stolt presentera vår nya samarbetspartner Villa Godthem.

Villa Godthem ligger vackert belägen på Kungliga Djurgården där de erbjuder ett populärt klassiskt julbord på nytt vis, allt serveras i mindre bitar och skålar. Detta bidrar till att man får chansen att prova allt på julbordet samt att man lägger mer fokus på deras berömda inlagda sillar och det läckra dessertbordet. Förra året fick de även hjälp av Per Bäckström, känd från dessertmästarna och tävlingen “årets konditor” för att fullända dessertbordet och ge det lite extra krydda. Detta är något som man inte får missa!

Restaurangen fokuserar på att ge gästerna en genuin, personlig och oförglömlig upplevelse vilket vi verkligen uppskattar. Alla rätter är lagade för hand och med kärlek. Vi ser verkligen fram emot årets samarbete och väntar med spänning på att se vad responsen kommer att bli.

Läs gärna mer och boka ditt julbord på Villa Godthem.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.