20 oktober, 2015

Nu kan vi äntligen presentera att vi tillsammans med Waxholms Hotell kommit fram till ett samarbete under julen som skulle gynna oss båda. 

Det är ett dignande klassiskt julbord som dukas upp på Hotellet där de klassiska rätterna även får sällskap av nya smakupplevelser. Omgivningarna i Vaxholm andas julstämning och får vi ge ett tips så tycker vi att ni ska passa på att julhandla i Vaxholms butiker innan alternativt efter julbordet.

Vaxholm är en plats där Stockholms skärgård möter mysig småstad. Här finns det möjlighet att njuta av skärgårdens friska dofter och komma till ro medan båtarna långsamt passerar förbi.

Hit går det att ta sig med både båt och buss. Men vi rekommenderar självklart att ta båten ut om inte isen har lagt sig på vattnet då vinterskärgården är fantastiskt vacker när den passerar utanför fönstret.

Läs gärna mer och boka årets julbord på Waxholms Hotell.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.