18 oktober, 2018

Sedan några månader tillbaka har vi ett samarbete med World Trade Center som erbjuder flera festvåningar som passar för julfest!

World Trade Center är som bekant centralt beläget vid Stockholm Central vilket gör att det är svårt att hitta ett bättre läge kommunikationsmässigt. Flygbussar och Arlanda Express anländer i huset, även T-bana, fjärr- och pendeltåg nås via byggnaden.

Den ljusa och luftiga Piazzan är helt klart vår favorit i byggnaden där är allt möjligt och de flexibla ytorna anpassas efter dina önskemål. Här upplevs stjärnhimlen genom det fantastiska glastaket – 20 meter ovanför. Till middag kan ni välja om ni vill bjuda på ett svenskt traditionellt julbord, en fräsch mingeltallrik eller en sittande 3 rätters meny. Festlokalen passar perfekt för sällskap mellan 50-450 personer.

Läs mer och boka julfest i Piazzan på World Trade Center.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.